Verhuurbegeleiding

Verhuurbegeleiding

De juiste huurder voor uw woning!

Ons zeer uitgebreide landelijke netwerk, het geavanceerde zoeksysteem waarvoor men zich gratis kan zich inschrijven als woningzoekende, onze jarenlange expertise in deze woonvorm en goede contacten met de regionale collega’s zorgen ervoor dat wij de uitdaging graag aangaan om voor u een huurder te vinden voor uw woning.

Een huurder vinden is echter één ding. De juiste huurder vinden ligt veelal gecompliceerder.

Een zeer belangrijke doelstelling van ons is dan ook het op elkaar afstemmen van de belangen en wensen van zowel de huurder als de verhuurder.

Wij zijn pas tevreden als de huurder en de verhuurder dat ook zijn.

Wie doet wat?

SDS Senior Makelaardij biedt haar dienstverlening aan in de vorm van een standaard dienstenpakket, met de mogelijkheid deze uit te breiden met verscheidene diensten.

U krijgt dus zoveel makelaar als u wenst!!

Bekijk hier het standaard dienstenpakket.

Wij doen in de basis alles voor u, behalve de bezichtigingen en de oplevering dan wel sleuteloverdracht.

Wij zijn er van overtuigd dat juist u of de directeur dan wel locatiemanager van het (service)appartementencomplex de bezichtigingen uitstekend zelfstandig kunnen uitvoeren. U of de locatiemanager kent het complex immers van binnen en van buiten….. en wie kan er nog enthousiaster zijn huis laten zien dan u zelf?

Ook de inspectie bij oplevering van een woning of sleuteloverdracht laten wij aan u over. Wij zullen u uitgebreid informeren over de procedure waarna u volkomen zelfstandig deze zaken kunt uitvoeren.