Wie zijn wij

Senior Makelaardij is opgericht in 2011.

Senior Makelaardij is gespecialiseerd in het verhuren van appartementen voor senioren in servicecomplexen, wij zijn van mening dat bij de (ver)huur van een (service)appartement parate kennis over dergelijke woongelegenheden (voor senioren) essentieel is voor een goede procedure.

U kunt u erop vertrouwen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor de (ver)huur van uw appartement.

Dienstverlening op maat

Uitgangspunt is dat u zoveel makelaar krijgt als u wenst.

Wij bieden u een basispakket aan tegen een zeer scherp en vast tarief wat u naar wens verder kunt uitbreiden.

Deze service op maat en kwaliteit koppelen wij aan zeer moderne technieken. Uw woning zal onder andere op vele landelijke websites gepresenteerd worden.

Huurders kunnen op elk gewenst moment uitgebreide informatie over de woning opvragen. Vanaf de website kunnen ze een uitgebreide brochure downloaden. De brochure van uw woning zal tevens gepresenteerd worden in de algemene ruimten van het (service)appartementencomplex.

Daarnaast krijgt u bij het in verhuur zetten van uw woning toegang tot een eigen persoonlijke internetpagina. Daarop kunt u onder andere zien hoeveel mensen naar uw woning hebben gekeken en welke inspanningen en activiteiten Senior makelaardij heeft ontplooid. U bent daardoor altijd goed geïnformeerd over de voortgang!

Begeleiding

Bij de (ver)huur van een appartement vinden wij het hoogst noodzakelijk dat alle zaken tot in de puntjes goed zijn uitgewerkt.

Wij begeleiden u persoonlijk, zorgvuldig en deskundig. U kunt er zeker van zijn dat wij u behoeden voor valkuilen.