Woningstyling

Het optimaal presenteren van een woning vraagt om creativiteit en onderscheid. Visualisatie en ruimte beleving spelen daarbij een belangrijke rol.

De potentiele koper of huurder moet overtuigt worden van de mogelijkheden van uw woning! En een leegstaande woning spreekt maar weinig tot de verbeelding..

Wij kunnen voor u in een handomdraai uw lege woning, snel eenvoudig en bovenal op een voordelige manier inrichten.

Wij werken met kartonnen meubelen welke voorzien zijn van een mooie cover of gecoverd kunnen worden met een stoffen hoes. Lege ruimtes veranderen in korte tijd in een realistische woon of slaapkamer, keuken of badkamer.

Om het geheel af te maken werken wij met sfeervolle decoratieartikelen.

Groot voordeel is dat de meubels eenvoudig te monteren en te verplaatsen zijn, geen hoge kosten met zich meebrengen en u ook niet vast zit aan een permanent montage.

U kunt bij ons uit drie verschillende mogelijkheden kiezen.

  1. Woningstyling ten behoeve van fotografie: € 165,-- ex BTW.
  2. Woningstyling ten behoeve van een Open Huis (1 dag) : € 225,-- ex BTW.
  3. Woningstyling voor een langere periode (3 maanden) : € 425,-- ex BTW.

Tarieven zijn excl. reiskostenvergoeding.

Ad.1 Woningstyling ten behoeve van fotografie.

De foto’s zijn hét visitekaartje van uw woning. En foto’s van een lege woning zijn niet mooi en zeker ook niet uitnodigend. Uw woning en/of slaapkamer wordt ingericht met de benodigde meubels en decoratie, waarna er mooie, professionele foto’s gemaakt zullen worden van de ruimten welke bruikbaar zullen zijn bij de publicatie van uw woning op internet en/of in een brochure. Alle meubels en decoratie worden na afloop direct weer gedemonteerd en verwijderd.

Ad.2 Woningstyling ten behoeve van een Open Huis.

Heeft u binnenkort een Open Huis en wilt u tijdens die dag uw potentiele koper/huurder overtuigen van de mogelijkheden van uw appartement? Laat het appartement dan stylen en sfeervol decoreren. Dit geeft tevens direct de mogelijkheid om mooie foto’s te maken van uw appartement welke u kunt gebruiken voor publicaties. Na het Open Huis worden alle meubels weer gedemonteerd en verwijderd.

Ad.3. Woningstyling voor een langere periode.

Visualisatie en ruimte beleving zijn van groot belang voor de potentiele huurder of koper. Door uw woning te laten decoreren geeft u uw poteniele huurder of koperde kans optimaal alle mogelijkheden van de woning te ervaren. De woning wordt volledig voorzien van meubels en sfeervolle decoratie en blijft staan gedurende een periode van 3 maanden. In overleg is het mogelijk deze periode te verlengen. Na afloop worden de meubels gedemonteerd en verwijderd.

Informeer naar de mogelijkheden!